Madhang.dk

  • Om madhang
  • Opskrifter
  • Teknikker og begreber
  • Anmeldelser
  • Nørderi
  • Kontakt
Morgenmad/ Opskrifter

Kaitlin Orr’s perfekte kærnemælkspandekager

Opskrifter/ Tilbehør

Whiskysovs

Dessert

Popcorn-is

De nyeste opskrifter

  • Morgenmad/ Opskrifter

    Kaitlin Orr’s perfekte kærnemælkspandekager

    4. november 2020
  • Opskrifter/ Tilbehør

    Whiskysovs

    26. oktober 2020
  • Dessert

    Popcorn-is

    25. oktober 2020
  • Anmeldelser

    Boganmeldelse: The Food Lab

    2. august 2020

Søg på madhang.dk

Seneste indlæg

Kaitlin Orr’s perfekte kærnemælkspandekager

4. november 2020

Whiskysovs

26. oktober 2020

Popcorn-is

25. oktober 2020

Boganmeldelse: The Food Lab

2. august 2020

Ristet Müsli

17. maj 2020

Om mig

Om mig

Jeg elsker at lave mad og øve mig i nye retter. Jeg bruger så vidt muligt altid økologiske råvarer af høj kvalitet. Har altid været glad for det asiatiske køkken og leger både med indisk og thai fra bunden. Her kommer smagen fra krydderierne, og umami ofte fra soya eller svampe ud over det evt protein. Bagning er stadig nyt for mig, har kun arbejdet seriøst med brød i lidt over et år, men der kommer helt sikkert mere.

Teknikker og begreber

For ikke at skulle forklare de samme ting i hver opskrift opretter jeg løbende små indlæg omkring teknikker og begreber og forsøger at linke til dem når de bruges eller refereres til i en opskrift. Du er også velkommen til at kigger under menupunktet "teknikker".

Seneste teknikker og begreber

Gluten
Chiffonade
Agar
Umami
Brunoise

Copyright 2019 Madhang.dk All Rights Reserved.

Top