Madhang.dk

  • Om madhang
  • Opskrifter
  • Teknikker og begreber
  • Anmeldelser
  • Nørderi
  • Kontakt
Hoveret/ Opskrifter

Báhn Mi Smashed Tacos

Hoveret/ Opskrifter

Chicken Korma

Hoveret

Massaman Gai

De nyeste teknikker

  • Hoveret/ Opskrifter

    Báhn Mi Smashed Tacos

    9. januar 2024
  • Hoveret/ Opskrifter

    Chicken Korma

    16. december 2023
  • Hoveret

    Massaman Gai

    12. december 2023
  • Hoveret/ Opskrifter

    Tacos Carnitas

    3. december 2023

Søg på madhang.dk

Seneste indlæg

Báhn Mi Smashed Tacos

9. januar 2024

Chicken Korma

16. december 2023

Massaman Gai

12. december 2023

Tacos Carnitas

3. december 2023

Pandekage (aka Emilies tynde pandekager)

1. december 2023

Om mig

Om mig

Jeg elsker at lave mad og øve mig i nye retter. Jeg bruger så vidt muligt altid økologiske råvarer af høj kvalitet. Har altid været glad for det asiatiske køkken og leger både med indisk og thai fra bunden. Her kommer smagen fra krydderierne, og umami ofte fra soya eller svampe ud over det evt protein. Bagning er stadig nyt for mig, har kun arbejdet seriøst med brød i lidt over et år, men der kommer helt sikkert mere.

Teknikker og begreber

For ikke at skulle forklare de samme ting i hver opskrift opretter jeg løbende små indlæg omkring teknikker og begreber og forsøger at linke til dem når de bruges eller refereres til i en opskrift. Du er også velkommen til at kigger under menupunktet "teknikker".

Seneste teknikker og begreber

  • Gluten
  • Chiffonade
  • Agar
  • Umami
  • Brunoise

Copyright 2019 Madhang.dk All Rights Reserved.

Top