Madhang.dk

  • Om madhang
  • Opskrifter
  • Teknikker og begreber
  • Anmeldelser
  • Nørderi
  • Kontakt

Agar

17. februar 2020

Stivelsesmiddel udvundet af rød alge. Det har været brugt som fortykningsmiddel i Japan siden 15. århundrede. Det har en evne, som husblas ikke har; nemlig at holde formen op til 80 grader.

17. februar 2020 By Ulrik
Umami Chiffonade

Søg på madhang.dk

Seneste indlæg

Kaitlin Orr’s perfekte kærnemælkspandekager

4. november 2020

Whiskysovs

26. oktober 2020

Popcorn-is

25. oktober 2020

Boganmeldelse: The Food Lab

2. august 2020

Ristet Müsli

17. maj 2020

Om mig

Om mig

Jeg elsker at lave mad og øve mig i nye retter. Jeg bruger så vidt muligt altid økologiske råvarer af høj kvalitet. Har altid været glad for det asiatiske køkken og leger både med indisk og thai fra bunden. Her kommer smagen fra krydderierne, og umami ofte fra soya eller svampe ud over det evt protein. Bagning er stadig nyt for mig, har kun arbejdet seriøst med brød i lidt over et år, men der kommer helt sikkert mere.

Teknikker og begreber

For ikke at skulle forklare de samme ting i hver opskrift opretter jeg løbende små indlæg omkring teknikker og begreber og forsøger at linke til dem når de bruges eller refereres til i en opskrift. Du er også velkommen til at kigger under menupunktet "teknikker".

Seneste teknikker og begreber

Gluten
Chiffonade
Agar
Umami
Brunoise

Copyright 2019 Madhang.dk All Rights Reserved.

Top