Madhang.dk

  • Om madhang
  • Opskrifter
  • Teknikker og begreber
  • Anmeldelser
  • Nørderi
  • Kontakt

Agar

17. februar 2020

Stivelsesmiddel udvundet af rød alge. Det har været brugt som fortykningsmiddel i Japan siden 15. århundrede. Det har en evne, som husblas ikke har; nemlig at holde formen op til 80 grader.

17. februar 2020 af Ulrik
Umami Chiffonade

Søg på madhang.dk

Seneste indlæg

Ricotta-gnocchi

22. maj 2022

Sprøde kinesiske pandekager med forårsløg

23. april 2022

Spaghetti Meatballs

20. januar 2022

Træstammer

4. september 2021

Norske hjertevafler

26. august 2021

Om mig

Om mig

Jeg elsker at lave mad og øve mig i nye retter. Jeg bruger så vidt muligt altid økologiske råvarer af høj kvalitet. Har altid været glad for det asiatiske køkken og leger både med indisk og thai fra bunden. Her kommer smagen fra krydderierne, og umami ofte fra soya eller svampe ud over det evt protein. Bagning er stadig nyt for mig, har kun arbejdet seriøst med brød i lidt over et år, men der kommer helt sikkert mere.

Teknikker og begreber

For ikke at skulle forklare de samme ting i hver opskrift opretter jeg løbende små indlæg omkring teknikker og begreber og forsøger at linke til dem når de bruges eller refereres til i en opskrift. Du er også velkommen til at kigger under menupunktet "teknikker".

Seneste teknikker og begreber

  • Gluten
  • Chiffonade
  • Agar
  • Umami
  • Brunoise

Copyright 2019 Madhang.dk All Rights Reserved.

Top