Drinks/ Opskrifter

Bloody Mary

13. april 2020

Tomatjuice med vodka er ikke særlig lækkert. Jeg har altid synes at tomatjuice er lidt kedeligt og ikke smager af super meget rent. På flyene har de en Bloody Mary mixer udgave hvor der er en del af krydderierne i, men der er stadig ingenting der slår originalen når lavet med alle krydderierne. Salt og især sellerisalt giver dybde og fylde til drinken, citron står for det syrlige og går godt i spænd med vodkaen, worchestershire sauce giver umami og Tabasco giver varme (spicyness).

Bloody Mary

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 10 min

Den klassiske drink, overraskende god til en sen brunch eller eftermiddagsdrink.

Ingredienser

  • 30 cl tomat juice
  • 20 cl vodka
  • 3 to 5 stænk Tabasco
  • 1 1/2 tsk sellerisalt
  • 3 knsp Salt
  • 3 knsp friskkværnet Peber
  • 2 tsk worcestershire sauce
  • 30 ml citron

Instruktioner

1

Bland alle ingredienserne i en stor shaker og ryst først så det er blandet ca. 30 sek

2

Tilføj isterninger og ryst kort for at køle helt ned.

3

Hæld i to highhat glas med godt med is og pynt med citron og selleristang.

Måske er du interesseret i

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar