Selvom denne blog er ved at blive lidt procenttung på vaffelopskrifter, så må jeg lige have denne opskrift på hjertevafler med. Mange af de opskrifter vi selv laver tit.
Emilies familieopskrift på hjertevafler med rigtig gær og kommer fra den norske del af familien. Perfekt med smør og myseost eller syltetøj.
Norske hjertevafler
Ingredienser
- 250 g mel
- 5 æg
- 4 dl lun mælk
- 50 g gær
- 50 g sukker
- 1 tsk St kardemomme
- 125 g smeltet smør
Instruktioner
1
Rør gæren ud i mælken.
2
Bland de tørre ingredienser sammen og rør mælken i lidt ad gangen.
3
Tilsæt æggene og rør, til dejen er jævn.
4
Stil dejen til side til hævning til dobbelt str.
5
Rør det smeltede smør i.
6
Bag vaflerne gyldne og sprøde og servér med smør, syltetøj og myseost.
Ingen kommentarer