Det er nytår, og selvom mange ryster på hovedet af den klassiske 80’er ret: Reje-cocktail, så fik den i vores familie renæssance en nytårsaften vi fejrede med min bror og hans hustru. Her på bloggen har der været et par opskrifter krediteret til min hustru, men denne her skal både min hustru og min bror have æren for, for én ting var at vi opdaterede cocktailen til en dekonstrueret salat med roserejer, noget helt andet og afgørende var at de sammen kreerede og tilsmagte den perfekte lettere spicy udgave af den ligeså klassiske 80’er dressing – Thousand Island, aka Fars Nylon i grillbar-slang.
Lav rigeligt og brug til lidt salat, rejer, avokado og tomat evt. hvid eller grøn asparges.
Thousand Island dressing
Mikkel og Emilies lettere spicy greb på den gode gamle 80'er klassiker.
Ingredienser
- 100 gr mayonnaise
- 1 dl. Creme Fraiche (9% eller 18 %)
- 2-3 fed hvidløg
- 1/2 rødløg, hakket fint
- 2 drueagurker, finthakkede
- 2 spsk. Mutti tomatkoncentrat
- 6-8 dråber Tabascosauce
- Et skvæt chipotle cholula
- 1 tsk Rosenpaprika
- 1/2 citron, saft
- Salt og peber
Instruktioner
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål med høje kanter.
Pres hvidløget og rør det sammen med blandingen sammen med finthakket løg, drueagurker og tomatkoncentrat.
Smag derefter din Thousand Island Dressing til med Tabasco, Cholula, paprika, salt, peber og citronsaft, til du synes den har den helt rigtige smag.
Ingen kommentarer